Image

Wilner Anderson landar ytterligare uppdrag

Karriär Wilner Anderson, tidigare vd på Agora och Steen & Ström Sverige, inleder ett samarbete med ElinderSten. – Med sin gedigna erfarenhet är Wilner Anderson ett mycket värdefullt tillskott i arbetet med att driva företagets utveckling, säger Oscar Sten, styrelseordförande hos ElinderSten.
Publicerad den 19 Oktober 2018
Wilner Anderson. Bild: Steen & Ström
Wilner Anderson.

ElinderSten är ett av Sveriges ledande arkitektkontor inomdetaljhandel och offentliga mötesplatser. Sedan starten för sex år sedan har kontoret intagit en stark position som ett av de mest professionella och fokuserade arkitektkontoren inom området.

Wilner Anderson är en av landets mest meriterade fastighetsutvecklare och nytänkare inom handel. Som Senior Advisor för ElinderSten kommer Wilner Anderson genom strategisk rådgivning att bidra till företagets utveckling i en bransch som är under stor förändring.
– Framför allt handlar det om hur kunden i framtiden möter tjänst eller vara, att anta digitaliseringen och e-handelns utmaningar och hitta nya vägar. I det arbetet är Wilner Anderson med sin mångåriga erfarenhet från ledande befattningar inom retail och retail property inom Sverige, Norden och Europa en värdefull kompetens för ElinderSten, säger Christian Elinder, vd hos ElinderSten.

I sin roll som vd och fastighetsägare har Wilner Anderson varit en föregångare i att anlita erkända arkitekter och föra in kulturella, estetiska och sociala värden i våra centrum och offentliga rum.
– Jag har genom åren anlitat ett flertal svenska och internationellt välrenommerade arkitekter. Att samarbeta med ElinderSten ser jag som ett privilegium. Jag uppskattar deras sätt att både utveckla fastighetsvärden och bidra till vår gemensamma samhällsutveckling, säger Wilner Anderson.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige