Image

Wihlborgs hyr ut till verkstadskedja

UTHYRNING Flermärkesverkstaden Mechanum finns med tre anläggningar i Göteborg. Nu öppnar man också i Malmö, där man hyr 4 400 kvadratmeter av Wihlborgs i fastigheten Stocken 2 på Västkustvägen.
Publicerad den 27 Maj 2010

Hyresavtalet är på tio år och inflyttning sker 1 oktober 2010.

- Honda var tidigare hyresgäst i fastigheten men flyttade under våren till nya lokaler på Svågertorp, som vi byggt speciellt för deras räkning, säger Anders Jarl, vd på Wihlborgs Fastigheter AB.

- Vi är glada över att vi varit lyckosamma och så snabbt efter Hondas flytt hyrt ut hela fastigheten. Mechanum får fastigheten renoverad och delvis ombyggd för att passa deras verksamhet. Detta blir Mechanums första anläggning i regionen och vi på Wihlborgs hälsar dem välkomna till Malmö och önskar lycka till, säger Anders Jarl.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige