Image

Wallgren värvas till konkurrent

KARRIäR Mikael Wallgren, uthyrningschef på Jones Lang Lasalle, tillträder under hösten tjänsten som vice vd på CB Richard Ellis.
Publicerad den 30 Juli 2010

Wallgren anställdes på Jones Lang Lasalle för åtta år sedan för att bygga upp, utveckla och driva uthyrningsteamet.

- Det är väldigt roligt och strategiskt oerhört värdefullt för bolaget att ha lyckats attrahera Mikael Wallgren till CBRE. Med Mikaels bakgrund och kompetens ökar vi nu kraften att bli marknadsledande inom flera affärsområden. För våra kunder är uthyrning en otroligt viktig tjänst där vi är med och skapar värde. Uthyrning är också den tjänst som kanske är minst utvecklad i Sverige och med det befintliga teamet, Mikael samt den best practice som finns att tillgå inom CBRE globalt, så har vi alla möjligheter att lyfta kvaliteten på denna tjänst vilket vi vet att kunderna efterfrågar starkt, säger Johan Elfstadius, vd på CB Richard Ellis.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige