Image

Vasakronan organiserar om projektverksamheten

Bolag Vasakronan genomför flera förändringar i sin projektorganisation. Per Thiberg, idag chef för fastighetsutveckling och uthyrning i Stockholm, får en ny roll som chef affärsutveckling. Anna Nyberg, som idag är affärsområdeschef för Stockholm city, blir chef för en ny gemensam enhet för fastighetsutveckling och projektgenomförande i Stockholm.
Publicerad den 30 September 2015
Per Thiberg. Bild: Vasakronan
Per Thiberg. Anna Nyberg. Bild: Vasakronan
Anna Nyberg.

Per Thibergs nya uppgift är att hitta fler projekt- och utvecklingsmöjligheter. Det handlar både om att köpa potentiella projekt, alternativt mark som kan utvecklas.

– Med vår kompetens och storlek ser vi en klar potential att göra mer på projektsidan. Per brinner för den uppgiften och det finns redan idag en hel del konkreta affärer att ta tag i, säger Fredrik Wirdenius, vd för Vasakronan.

Per Thibergs tidigare enhet förändras också från och med den 1 november. Anna Nyberg, som idag är affärsområdeschef för Stockholm city, blir chef för en ny gemensam enhet för fastighetsutveckling och projektgenomförande i Stockholm. Anna Nyberg kommer att ingå i Vasakronans ledningsgrupp.

– Våra projektledare och fastighetsutvecklare har naturligt mycket med varandra att göra. Anna Nyberg har gjort en fantastisk insats i sin nuvarande roll och hon kommer att vara en stor tillgång i vår ledningsgrupp, säger Fredrik Wirdenius.

Uthyrningsorganisationen, med Jesper Swedenborg som chef, blir från samma datum en del av Region Stockholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Jula-chefen: Många aktörer i detaljhandeln går bra

Bolag Jula slog ett nytt försäljningsrekord i maj och fysiska butiker står för nästan hela omsättningen. Företagets vd Joachim Frykberg förklarar för Fastighetssverige vad som ligger bakom de fortsatta framgångarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY