Image

Varnar för stora räntechocken för bostadsrättsföreningar

Bolag De kraftiga ränteökningarna kommer att bli mycket ekonomiskt utmanande för bostadsrättsföreningar och dess medlemmar de närmaste åren, det menar Hans Arén som är vd för den finansiella konsultfirman Finopti. För Fastighetssverige berättar han om en eventuellt omfattande ekonomiskt smäll både för föreningar och de enskilda medlemmarna som i längden kan komma att sätta press på bostadsrättspriserna.
Publicerad den 16 Maj 2022
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter hajpen – så ser framtiden ut för padelhallarna

Sverige Från underbar och älskad av alla till övergiven och med hål att fylla – den svenska padelhajpen har kommit av sig rejält. Hallar och banor står tomma och nu börjar rapporter komma om nedläggningar av hela anläggningar. Men vad händer med själva fastigheterna nu när boomen passerat zenit? Anders Elvinsson, chef för värdering och strategisk rådgivning på Cushman & Wakefield, ger sin bild av padelns framtid, branschens beredskap och omställningsmöjligheterna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige