Image

Unik samverkan i upphandling

AFFÄRER Flera bostadsrättsföreningar i Stockholm har nu avslutat upphandlingarna av sina förvaltningstjänster för det gemensamma beståndet. Det hela är unikt så till vida att bostadsrättsföreningarna samverkat i hela processen och tecknat gemensamt kontrakt med leverantören HSB Stockholm.
Publicerad den 10 Februari 2010

Bostadsrättsföreningarna Sandvik, Svartvik, Tangen, Tranan samt Minnebergs samfällighetsförening omfattar cirka 1 000 lägenheter samt p-garage och värmeproduktionsanläggning.

- Det har varit mycket intressant att få vara med och stödja och utveckla bostadsrättsföreningarna i denna process och att få se viljan till en långvarig samverkan, säger Jahn Wahlbäck, partner och vd i Fasticon, som har varit rådgivare till föreningarna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige