Image

Tre nya hyresgäster i Kungsbron

UTHYRNING NCC Property Development har tecknat tre hyresavtal omfattande 962 kvadratmeter kontor i kontorsfastigheten Kungsbron i Stockholm.
Publicerad den 20 November 2009

De nya hyresgästerna är Snowmen Solutions AB, PracticeWorks och Human Performance AB. It- företaget Snowmen Solutions, som utvecklar lösningar för spel på internet, hyr 442 kvadratmeter. PracticeWorks har valt att hyra 275 kvadratmeter och är verksamma inom utveckling av patientadministrativa system för tandvården. Bemanningsföretaget Human Performance hyr 245 kvadratmeter.

Med de tre nya hyresgästerna är Kungsbron nu uthyrt till 94 procent. Fastigheten är sedan tidigare såld till Vital Forsikring.

– Vi är glada över att ha tecknat hyreskontrakt med dessa spännande företag. Intresset för fastighetens sista vakanta ytor är fortsatt stort och det finns cirka 900 kvadratmeter fördelat på två till tre lokaler kvar. Vi är stolta över att i dessa tider ha färdigställt ett nybyggnadsprojekt i city och att det i princip är fullt uthyrt, säger Fredrik Hemborg regionchef på NCC Property Development.

NCC:s kontorsprojekt Kungsbron har ett strategiskt läge mitt i centrala Stockholm, precis norr om Kungsbron med direktkontakt till Arlanda Express och Stockholms centralstation.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige