Image

TP rekryterar i Stockholm och Öresund

KARRIÄR TP Group växer och anställer två personer, en till Stockholms- och en till Malmökontoret.
Publicerad den 20 November 2009

- Uppdragen ökar och med nyrekryteringarna stärker vi vårt erbjudande till kunder som söker en samarbetspartner i utvecklings- och förnyelseprojekt inom fastighetsmarknaden. Det säger Ulf Lindegård, som är affärsområdeschef för TP Group Hyresgästsupport.

Fredrik Ramner blir ansvarig för företagets hyresgästrådgivning i Öresundsregionen där TP Group driver flera stora projekt, bland annat utvecklingen av Malmö Centralstation. Fredrik börjar sitt uppdrag på TP Groups Malmökontor vid årsskiftet.

- Oavsett behov gäller det att kunna hantera komplexa lokalfrågor för att fatta rätt beslut. Tillsammans med våra kunder går vi från nuläge till önskat läge, där lokallösningen är direkt kopplad till verksamhetens framtida perspektiv, säger Ulf Lindegård.

Per Nilsson har rekryterats till Stockholmskontoret och kommer att arbeta med hyresgästfrågor i Stockholmsregionen. Han kommer närmast från GVA Worldwide i London som är ett ledande globalt nätverk för konsulter inom fastighetsbranschen. Per Nilsson har en mångårig erfarenhet av uppdrag för lokalhyresgäster både internationellt och i Sverige. Han börjar på TP Group i november.

- Det finns mycket att tjäna på att sitta i rätt lokaler till rätt hyra. Genom våra nya rekryteringar har vi ännu större möjligheter att hjälpa våra kunder till bättre lokalekonomi och väl genomarbetade och balanserade hyresavtal mellan hyresgäst och hyresvärd, säger Ulf Lindegård.



Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige