Image

Tobin köper byggrätt vid Brommaplan

Transaktioner Tobin Properties köper en tomträtt med bygglov för cirka 75 lägenheter vid Brommaplan.
Publicerad den 7 Januari 2015

Köpeskillingen för tomträtten uppgår till 45,5 miljoner kronor.

Tomträtten omfattas av gällande detaljplan för bostäder och bygglov för cirka 75 lägenheter vilket innebär att projektet är klart för snabb utveckling.

Försäljning och byggnationer beräknas påbörjas under 2015.

- Det här är ett projekt som ligger i linje med vår filosofi att utveckla funktionella och väldesignade bostäder i attraktiva lägen i och omkring Stockholm. För oss är det fördelaktigt att inom kort kunna starta försäljning och produktion av ett 70-tal mindre lägenheter invid Brommaplan, säger Erik Karlin, vd för Tobin Properties.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dicksonska palatsets nyrenoverade fasad kan prisas

Bygg/Arkitektur Göteborgska Dicksonska Palatset, som snart öppnas upp för allmänheten, är en av finalisterna i tävlingen Årets Fasad. Bakom priset, som är är byggbranschens stora pris för Sveriges bästa husfasad, står branschföreningen Mur & Putsföretagen. Ulf Bengtsson, projektledare på Higab, berättar om det varsamma arbetet med att restaurera Göteborgs mest kända doldis. – Med ett såpass gammalt hus kommer många överraskningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige