Image

Tengbom växer i Öresundsregionen

Bolag Tengbom anställer Staffan Holfelt som ny studiochef i Malmö. Han kommer senast från sin post som vd på det egna företaget Staffan Holfelt Arkitekter och Tengbom har som avsikt att rekrytera samtliga av hans medarbetare.
Publicerad den 7 Mars 2012

Tengbom har för avsikt att rekrytera samtliga av hans medarbetare vilket innebär att Malmökontoret nu kan erbjuda kompetens inom Tengboms alla affärsområden; arkitektur, inredning, stadsbyggnad, landskapsarkitektur och projektledning.

Staffan Holfelt ersätter Christer Blomqvist som studiochef, då Christer Blomqvist med ålderns rätt har börjat trappa ner. Han kommer dock fortsatt att vara verksam på Tengbom i Malmö som uppdragsansvarig arkitekt.

– För mig innebär Tengbom en kvalitetsstämpel och en möjlighet att bredda mitt yrkesutövande. Att ingå i Tengbom betyder också att jag kan erbjuda mina befintliga kunder ytterligare kompetens och resurser. Jag ser fram emot att få vara en del av Tengboms expansion i Öresundsregionen, säger Staffan Holfelt.

– Rekryteringen av Staffan och hans medarbetare innebär att vi nu tar?
ytterligare ett offensivt utvecklingssteg. Med sammanlagt 60 medarbetare i
Öresund fördelat på fem studios har Tengbom etablerat en stark, lokal
organisation med samlad kapacitet och kompetens, säger Mats Åsemo, regionchef Syd på Tengbom.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kommunikationschefens bästa tips: "Kultur äter strategier till frukost"

Karriär Från musikbranschen till Norrlands största fastighetsbolag. Mia Forsgren har en lång erfarenhet inom kommunikationsarbete, men snart lämnar hon den resa som hon och Diös har gjort det senaste decenniet. För Fastighetssverige berättar hon om tipsen ett växande fastighetsbolag bör ha med sig i att bygga sitt varumärke.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige