Image

Tengbom köper Carlstedt Arkitekter

Bolag Tengbom köper Carlstedt Arkitekter i Linköping och stärker därmed sin verksamhet i den expansiva regionen kring Linköping och Norrköping.
Publicerad den 23 Januari 2012
Magnus Meyer. Bild: Tengbom. Bild: Tengbom.
Magnus Meyer. Bild: Tengbom.

Tengboms målsättning är att etablera sig som en ledande aktör inom alla områden och segment inom arkitektur. Carlstedt i Linköping har tolv anställda och arbetar bland annat mycket med vård, högskolebyggnader och bostäder.
– Genom förvärvet av Carlstedt i Linköping etablerar vi oss som ett ledande arkitektföretag i Linköping. Redan tidigare har vi omfattande verksamhet i regionen och vi får tillsammans en mycket stark profil och kompetens inom bland annat vårdprojekt, där vi nu är ett av de främsta arkitektföretagen i Norden, säger Magnus Meyer, vd för Tengbom.
– Tengbom har genom åren visat att de håller mycket hög kvalitet i sina uppdrag. Genom att ingå i Tengbom får vi ett både bredare och djupare erbjudande. Dessutom finns vi genom Tengbom representerade i hela Sverige och har en växande internationell verksamhet, vilket ger oss nya möjligheter, säger Göran Göransson, vd för Carlstedt i Linköping.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Årets hittills tuffaste börsmånad över – endast två bolag steg

Lista Nästan samtliga fastighetsbolags kurser lös rött under juni och för ett antal bolag föll kursen dramatiskt med över 40 procent. Här presenterar Fastighetssverige en lista över hur bolagen presterade på börsen under juni.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige