Image

Swedac ny hyresgäst i World Trade Center

UTHYRNING Swedac - Styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll - flyttar sitt Stockholmskontor från Gamla Stan till World Trade Center.
Publicerad den 22 April 2009

Swedac har tecknat avtal med Vasaterminalen AB om att hyra kontorslokaler i World Trade Center i Stockholm. Det blir i mitten av december i år som Swedac flyttar sin verksamhet från Slussplan 9 i Gamla Stan till World Trade Center på Kungsbron 1 i centrala Stockholm.

- Flytten innebär att Swedac även fortsättningsvis kommer att ha ett centralt läge som är lätt att nå kommunikationsmässigt, samtidigt som vi får bättre yteffektivitet för både kontor och möteslokaler, säger Swedacs generaldirektör Hans-Eric Holmqvist.

- I World Trade Center får vi en väl sammanhållen lokalsituation för hela verksamheten och kan påverka detaljutformningen av lokalerna. Vi får också tillgång till bra närservice i huset, som restauranger och konferenslokaler.

Swedac hyr 1 015 kadratmeter kontorsyta på plan 7.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige