Image

Struktur rekryterar från Tenant & Partner

Karriär Struktur har rekryterat Mia Rydén till en tjänst som projektledare i Öresundsregionen. Hon kommer närmast från Tenant & Partner.
Publicerad den 12 Januari 2011

Mia Rydén kommer framför allt att arbeta i nordvästra Skåne. Hon tillträder 1 februari.

- Året har börjat starkt för Struktur i Öresund, och det ger oss möjlighet att öka vår närvaro inte enbart i Malmö, utan även i nordvästra Skåne säger Christel Johansson, regionchef på Struktur i Öresund.

- Jag ser med spänning fram mot nya utmaningar i rollen som projektledare och hyresgästombud hos Struktur, säger Mia Rydén.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Tenant & Partner på Branschguiden

Performing Workplaces®

I över 26 år har vi hjälpt företag och organisationer med alla typer av fastighets- och lokalfrågor. Alltid med 100% lojalitet till våra kunder som kommersiella hyresgäster. Genom utveckling av arbetssätt och arbetsplatser skapar vi förutsättningar för ökat välmående, bättre produktivitet och större engagemang - vilket frambringar större värdeskapande kraft hos både medarbetare och organisationer.

Utifrån behov och önskemål levererar vi såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster.
Vi hjälper till med allt från kvalitativ ju...

Läs mer om Tenant & Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige