Image
Padelsporten växer fort i Sverige.
Padelsporten växer fort i Sverige. Bild: PDL Center

Storsatsning på Padel i Värtahamnen

Uthyrning Padelsporten och PDL Center i Stockholm växer så det knakar. I Stockholms hamnars Magasin 7, på Palermogatan 34 kommer 17 nya banor att byggas. Detta gör anläggningen, med sina 22 banor, till en av Europas största padelhallar.
Publicerad den 6 December 2019
Annons
Image

– En spännande stadsdel behöver fyllas med innehåll och aktiviteter. Möjligheter till motion och rekreation är också en viktig del när människor värdesätter sin närmiljö. Därför är det både kul och viktigt att Värtahamnen nu får en av Europas största padelanläggningar som granne. Padel är dessutom en sport för alla, säger Kristina Alvendal från Stadsutvecklarna i Värtahamnen.

Padel är en av de snabbast växande sporterna i Sverige. Efterfrågan på banor är stor och detta tillskott planeras stå klar för bokningar under våren 2020. PDL Group som driver verksamheten grundades 2015 och är idag ledande inom svensk padel.

– Vi är både glada och nöjda över att kunna lägga 5 000 kvadratmeter ytterligare till vår padelanläggning här i hamnen. Läget är väldigt attraktivt och det är full fart i hallen. Vi driver idag totalt fjorton anläggningar och letar hela tiden efter nya möjligheter, säger Henrik Söderberg, vd/grundare PDL Group.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Snabbväxande popsporten tar ny mark – konceptaktörer expanderar till fyra nya städer

Uthyrning Redo att öppna fyra nya anläggningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY