Image

Setterwalls rekryterar från Vinge

Karriär Setterwalls har rekryterat Anders Frick från Vinge. Han började på Setterwalls Malmökontor vid månadsskiftet.
Publicerad den 2 Oktober 2014

Anders Frick är specialiserad i framförallt fastighetstransaktioner och annan kvalificerad fastighetsrätt. Han har även stor erfarenhet av fastighets- och förvärvsfinansiering samt etablering av fastighetsfonder. Han kommer närmast från Vinges fastighetsgrupp i Stockholm där han arbetat sedan 2006 och under en period om 1,5 år varit utlånad och arbetat som chefsjurist på GE Capital Real Estate i Norden.

Han har varit involverad i en mängd såväl svenska som internationella transaktioner med multinationella företag, banker och privata svenska företag som klienter. Bland de större uppdragen märks bland annat GE:s avyttring av sitt helägda fastighetsbestånd till Kungsleden.

-Vi är mycket glada över att ha rekryterat Anders till oss och han utgör en välbehövlig förstärkning till vår redan framgångsrika fastighetstransaktionsavdelning. Rekryteringen ligger helt i linje med vår ambition att ytterligare stärka vår konkurrenskraft på fastighetsmarknaden. Vår bedömning är att inte minst den sydsvenska marknaden kommer att vara mycket intressant under de kommande åren. Vi vill med rekryteringen utveckla vår verksamhet för att möta ett stort intresse för våra tjänster i sektorn, säger Jonas Frii, managing partner på Setterwalls Malmökontor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Setterwalls Advokatbyrå på Branschguiden

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Du hittar våra kontor i de tre största städerna – Stockholm, Göteborg och Malmö.

Våra experter inom fastighetsrätt erbjuder affärsmässiga och juridiska lösningar med fokus på fastighetens hela ”livscykel” – från förvärv, exploatering, upplåtelse och finansiering till överlåtelse.

Vi ger råd till innehavare av lokal- och bostadsfastigheter samt till lokalhyresgäster. Bland våra klienter finns svenska och utländska fastighet...

Läs mer om Setterwalls Advokatbyrå på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Savills utveckla transaktionsteamet när nyckelduon lämnar

Karriär Carolina Herling blir ny chef för Savills transaktionsrådgivning när Niklas Zuckerman lämnar för att bli vd för Odd Molly. Samtidigt lämnar också Anders Nordvall sin roll på fastighetsjätten. Niklas Samulesson, vd för Savills Sverige, berättar för Fastighetssverige vad det här betyder för de fortsatta affärerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY