Image

Setterwalls rekryterar från Vinge

Karriär Setterwalls har rekryterat Anders Frick från Vinge. Han började på Setterwalls Malmökontor vid månadsskiftet.
Publicerad den 2 Oktober 2014

Anders Frick är specialiserad i framförallt fastighetstransaktioner och annan kvalificerad fastighetsrätt. Han har även stor erfarenhet av fastighets- och förvärvsfinansiering samt etablering av fastighetsfonder. Han kommer närmast från Vinges fastighetsgrupp i Stockholm där han arbetat sedan 2006 och under en period om 1,5 år varit utlånad och arbetat som chefsjurist på GE Capital Real Estate i Norden.

Han har varit involverad i en mängd såväl svenska som internationella transaktioner med multinationella företag, banker och privata svenska företag som klienter. Bland de större uppdragen märks bland annat GE:s avyttring av sitt helägda fastighetsbestånd till Kungsleden.

-Vi är mycket glada över att ha rekryterat Anders till oss och han utgör en välbehövlig förstärkning till vår redan framgångsrika fastighetstransaktionsavdelning. Rekryteringen ligger helt i linje med vår ambition att ytterligare stärka vår konkurrenskraft på fastighetsmarknaden. Vår bedömning är att inte minst den sydsvenska marknaden kommer att vara mycket intressant under de kommande åren. Vi vill med rekryteringen utveckla vår verksamhet för att möta ett stort intresse för våra tjänster i sektorn, säger Jonas Frii, managing partner på Setterwalls Malmökontor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Advokatfirman Vinge KB på Branschguiden

Under byråns 30-åriga liv har vi byggt upp en bred, djup och ledande expertis inom samtliga affärsjuridiska rätts- och verksamhetsområden.
Vi arbetar sedan länge på en global marknad och trivs som bäst när vi får jobba nära våra klienter och deras affär. Att vi är en fullservicebyrå medför att vi snabbt kan sätta ihop ett expertteam i en särskild fråga och förstärka ett team med en nyckelperson i en akut situation. Som fullservicebyrå med spetskompetens finns vi alltid där för dig, redo med vägledning och rådgivning. Många av våra klienter samlar alla sina juristup...

Läs mer om Advokatfirman Vinge KB på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige