Image
Bild: SBB

SBB hämtar bolagsjurist från Morris Law

Bolag SBB har rekryterat Kevin St. Hill som ny bolagsjurist, han kommer närmast från Morris Law.
Publicerad den 24 Oktober 2023

SBB har rekryterat Kevin St. Hill som ny bolagsjurist, något som Bloomberg News var först med att rapportera om. Kevin St. Hill har själv uppdaterat med informationen på sin Linkedin där det framgår att han senast kommer från advokatfirman Morris och att han tillträdde sin tjänst på SBB den här månaden.

Kevin St. Hill började jobba på Morris Law i februari 2019 och hade dessförinnan jobbat fyra månader som associate på firman Osborne Clarke.

Han har en mastersexamen i juridik från Uppsala universitet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige