Image
Safeland Fastighet blir Tryva.
Safeland Fastighet blir Tryva. Bild: Tryva

Safeland Fastighet blir Tryva – laddar för nordisk expansion

Bolag Tryva är namnet på Sveriges nya proptech innovation för tryggare fastigheter. Efter det senaste årets framgång till fastighetsägare och som ett led i en större satsning, byter Safeland Fastighet nu namn och blir Tryva.
Publicerad den 24 Maj 2022

Det brinner 24 000 gånger per år i svenska hem. Var tredje brand upptäcks inte i tid. I flerfamiljshus saknar 20 procent fungerande brandvarnare, och traditionella brandvarnare gör ingen nytta om den boende inte är hemma. Med uppkopplat brandskydd och ny teknik kan kan både liv och fastighet räddas.

United Eyes AB är det svenska bolaget bakom Tryva. I Tryva renodlas nu verksamheten för B2B, som vänder sig till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Varumärket Safeland lever vidare till konsumentmarknaden som en stark utmanare för hemlarm.
– Med ett nytt namn och två separata varumärken får både Tryva och Safeland bästa möjliga förutsättningar att växa och utvecklas. Våra lösningar räddar liv och det är otroligt viktigt att vi kan möta våra olika kunders behov, säger Moa Göransdotter, Marknadschef på United Eyes.

Tryva lanserar också en egen app. Appen effektiviserar det Systematiska Brandskyddsarbetet SBA och ger boende och förvaltare möjlighet att enkelt ta emot larm med platsinformation om en brandvarnare eller vattenlarm i huset aktiveras.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter hajpen – så ser framtiden ut för padelhallarna

Sverige Från underbar och älskad av alla till övergiven och med hål att fylla – den svenska padelhajpen har kommit av sig rejält. Hallar och banor står tomma och nu börjar rapporter komma om nedläggningar av hela anläggningar. Men vad händer med själva fastigheterna nu när boomen passerat zenit? Anders Elvinsson, chef för värdering och strategisk rådgivning på Cushman & Wakefield, ger sin bild av padelns framtid, branschens beredskap och omställningsmöjligheterna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige