Image
Ringen får nytt inomhustorg.
Ringen får nytt inomhustorg. Bild: AMF Fastigheter

Ringen centrum får ny entré, inomhustorg och nya butiker

Uthyrning Ringen centrum på Södermalm öppnar inomhustorg och ny entré ut mot Älvsborgsparken. Dessutom öppnar tre nya butiker medan ytterligare två annonserar öppnande senare i vår.
Publicerad den 12 Februari 2024

Den 22 februari i år öppnar det nya inomhustorget i Ringens Centrum på Södermalm, med nya butikerna Gina Tricot, World of Toys och Ambience Beauty Salon. Samma dag öppnar även en helt ny entré ut mot den intilliggande Älvsborgsparken.

– Vi är så glada över att ha nått ytterligare en milstolpe i utvecklingen av Ringen centrum. Med ett nytt inomhustorg, flera nya butiker och en ny entré vill vi stärka Ringen som en självklar mötesplats på Södermalm, säger Lena Rune, centrumchef för Ringen centrum.

Hemtex och Webhallen kommer att öppna i Ringen senare i vår.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige