Image

Rekryterad av Gustavsson – för andra gången

Karriär Håkon Hansen har rekryterats som ny chef för region Syd på Fasticon Kompetens. Det är andra gången Hansen rekryteras av Fasticon Kompetens vd Jonas Gustavsson.
Publicerad den 24 September 2015
Håkon Hansen. Bild: Fasticon Kompetens
Håkon Hansen. Jonas Gustavsson. Bild: Fasticon Kompetens
Jonas Gustavsson.

Håkon Hansen kommer närmast från Arena Personal, där han har arbetat i åtta år, de senaste fem åren som regionchef.

Han har även 18 år på HSB Malmö bakom sig i ledande positioner och han har dessutom varit distriktschef på Schindler Hiss.

- Jag anställde själv Håkon som ansvarig för Fastighet & Bygg på Arena Personal för åtta år sedan när jag var försäljningschef där. Jag är väldigt nöjd över att nu kunna rekrytera honom till Fasticon Kompetens, säger Jonas Gustavsson, vd för Fasticon Kompetens.

- Håkon är väldigt kreativ och affärsinriktad. Han är väl förtrogen med våra produkter och tjänster, kan både interims- och rekryteringsområdena och han har en lång fastighetsbakgrund. Det finns inte många med en så komplett bakgrund, säger Jonas Gustavsson.

Håkon Hansen tillträder sin nya befattning den 1 oktober. Han kommer att utgå från kontoret i Malmö och blir chef över region Syd som även innefattar vårt regionkontor i Växjö samt Östergötland.

Håkon kommer att ingå i Fasticon Kompetens ledningsgrupp.
- Jag har följt Fasticon Kompetens på håll under flera år. Bolaget har en hög intern kompetens, produkter som sticker ut och de genomför väldigt kvalitativa interims- och rekryteringsprocesser. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Fasticon Kompetens team, säger Håkon Hansen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är nya planen för centrala Telefonplan

Bygg/Arkitektur Idén om jätteskraporna Tellus Towers skrotades förra hösten – nu har staden arbetat fram ett nytt förslag för den omfattande utvecklingen av Telefonplan. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY