Image

Paulsson vinnare i börsyran

BOLAG Den senaste tiden har börsen rusat uppåt rejält. En av vinnarna är Erik Paulsson.
Publicerad den 10 September 2009

Erik Paulsson är storägare i Brinova, Wihlborgs, Fabege, Peab och Skistar. Och i samtliga fall har han nöjt kunnat konstatera kraftiga börsuppgångar den senaste tiden.

- Vi gnetar på, vi förädlar, försöker vara så transparanta som möjligt, försöker att renodla bolagen, säger Erik Paulsson till Dagens Industri.

Han erkänner samtidigt att det var tufft i vintras. På två månader tappade han då 75 procent av värdet i Brinova, 60 procent i Peab och halva värdet i flera andra bolag. Men han var aldrig särskilt nervös.

- Jag är sällan stressad. Det hjälper ju inte. Jag försöker vara effektiv.Det var tuffare på 1990-talet, då kanske jag var lite stressad, säger Erik Paulsson till DI.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige