Image

Nytt affärsområde på Colliers

BOLAG Colliers har bildat ett nytt affärsområde. I dag är man tre personer, men man räknar med att kunna växa inom ett år.
Publicerad den 25 November 2009

Colliers i Sverige har bildat ett nytt affärsområde med 100 procent fokus på BRF-ombildningar.

- Vi tycker att den här affären är mycket attraktiv nu i det rådande ränteläget. Vi ser också att det går att göra affärer i städer som Kalmar, Växjö och Östersund, säger Charlotte Högberg som är chef för affärsområdet.

Övriga medarbetare i affärsområdet är Urban Blücher och Nadja Sylvén.

Affärsområdet rullar sedan några veckor tillbaka och det är ett bra inflöde på affärer. Vilket gör att man sannolikt kommer behöva rekrytera fler medarbetare.

- Inom ett år räknar jag med att vi åtminstone är ett par personer till, säger Charlotte Högberg.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige