Image

Ny vd för SKL

KARRIÄR Jari Lalli, 44, har utsetts till ny vd för SKL Fastigheter och Service AB. Han kommer närmast från en befattning som uppdragsansvarig inom ISS Property Services.
Publicerad den 2 September 2009

Jari efterträder Bertil Gelius, som lämnar SKL FS för nya utmaningar som projektledare inom Sveriges Kommuner och Landsting. Innan Jari kom till ISS, för två år sedan, arbetade han på Statens fastighetsverk som fastighetschef och innan dess som verksamhetsutvecklingschef.

SKL Fastigheter och ServiceAB (SKL FS) äger och förvaltar fastigheterna Överkikaren, Saturnus och Jupiter på Södermalm i Stockholm. SKLF FS erbjuder också FM-tjänster till hyresgästerna som till exempel lokalplanering med ombyggnader och anpassningar, drift och skötsel av konferensanläggningar, städning, fruktkorgar, växtskötsel, möbel-, maskin- och inventarieskötsel samt telefonväxel- och receptionstjänster.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige