Image

Ny regionchef för WSP i Göteborg

Karriär Per-Erik Winberg blir ny regionchef för WSP Samhällsbyggnad Väst från och med den 1 februari 2014. Han kommer att ansvara för försäljning och utveckling i Göteborgsregionen och västra Sverige samt inom affärsområdet.
Publicerad den 28 Januari 2014
Per-Erik Winberg. Bild: WSP
Per-Erik Winberg.

- En fantastisk utmaning att tillsammans med alla medarbetare ta ytterligare ett steg i utvecklingen av ett redan välrenommerat internationellt företag, säger Per-Erik Winberg.

Per-Erik Winberg har mer än tre decenniers konsulterfarenhet som samhällsbyggare, såväl nationellt som internationellt. Bland annat KM och Sweroad, där han under en tid var vd.

Han har även arbetet för Trafikverket (tidigare Vägverket) med projekteringsuppdrag i alla skeden och varit chef för Projektering, Byggnation, Ekonomi och slutligen Regionchef för Vägverket Region Väst.

För närvarande är han projektchef för Asta i Hällered, en provbana för aktiva säkerhetssystem i fordon.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige