Image
Lena Sylvén och Marcus Kindbom tar över ledningen av Savills värderingsteam.
Lena Sylvén och Marcus Kindbom tar över ledningen av Savills värderingsteam. Bild: Savills

Ny ledarduo till Savills värderingsteam

Karriär Lena Sylvén och Marcus Kindbom tar över ledningen av Savills värderingsteam efter Karin Zakariasson som efter elva år valt att lämna stafettpinnen vidare och fortsätter i bolaget som senior rådgivare.
Publicerad den 1 Oktober 2021

Lena Sylvén har en civilingenjörsexamen från KTH och har arbetat inom Savills värderingsteam i fem år. Dessförinnan har Lena en bakgrund inom värdering på bland annat SBAB-bank. Vidare har hon en värderingsauktorisation från CIS HypZert (MLV). Lena Sylvén kommer också ingå i ledningsgruppen för Savills Sverige.
– Teamet är starkt och Karin är kvar. Jag ser mycket fram emot att tillsammans fortsätta den påbörjade utvecklingsresan mot starkare värderingstjänster, inte minst genom digitalisering", säger Lena Sylvén.

Marcus Kindbom har också en civilingenjörsexamen från KTH och började jobba på Savills redan under studietiden för att sedan bli fast anställd i samband med examensarbetet 2015. Marcus är baserad i Göteborg och ansvarar för det lokala värderingsteamet.
– Jag har teamet i Göteborg och utgår själv även från Jönköping. En styrka när Savills värderingar genomförs över hela landet. Själv känner jag mig stolt över att få ta ansvar för ett team som har sådant anseende i marknaden. Det trodde jag inte för åtta år sedan, säger Marcus Kindbom.
– Ett tecken på kvaliteten i Karin Zakariassons ledarskap är att hon odlat ett nytt ledarskap internt. Med Lena Sylvén och Marcus Kindbom är jag trygg i att teamet och våra tjänster kommer fortsätta utvecklas i samma takt och anda, avslutar Niklas Samuelsson, vd Savills.

Lena Sylvén och Marcus Kindbom tillträder som Joint Heads of Valuation Sweden den 1 oktober.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige