Image

Ny affärsområdeschef på Tema

Karriär Emelie Arnoldsson har utsetts till ny affärsområdeschef för landskapsarkitektur på Tema.
Publicerad den 7 April 2015
emelie arnoldsson.jpg emelie arnoldsson.jpg

Emelie har varit en del av Tema sedan 2006, närmast kommer hon från rollen som chef på Temas kontor i Uppsala. Som affärsområdeschef blir hennes uppgift att fortsätta utveckla företaget inom landskapsarkitektur.

- Tema har en stark position inom landskapsarkitektur, det är en fantastisk möjlighet och ära att ta över stafettpinnen efter Johan Forsman. Jag ser fram emot att utveckla verksamheten vidare tillsammans med alla medarbetare. Vi ska vässa oss, både inom gestaltning och inom tekniskt kunnande. Målet är ökad konkurrenskraft och att ha branschens nöjdaste kunder, säger Emelie Arnoldsson.

Emelie Arnoldsson efterträder Johan Forsman som från och med den 1 april blir säljansvarig för Tema verksamhet i Stockholm.

I samband med att Emelie Arnoldsson blir affärsområdeschef har Ronnie Nilsson utsetts till ny chef för landskapsarkitekterna i Uppsala.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kommunikationschefens bästa tips: "Kultur äter strategier till frukost"

Karriär Från musikbranschen till Norrlands största fastighetsbolag. Mia Forsgren har en lång erfarenhet inom kommunikationsarbete, men snart lämnar hon den resa som hon och Diös har gjort det senaste decenniet. För Fastighetssverige berättar hon om tipsen ett växande fastighetsbolag bör ha med sig i att bygga sitt varumärke.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige