Image
Kinga Kinnunen.
Kinga Kinnunen. Bild: Novi

Novi Real Estate får förvaltningsuppdrag för Vision

Bolag Novi Real Estate har, efter upphandling, tecknat förvaltningsavtal med fackförbundet Vision, avseende totalförvaltning av Visions fastighetsportfölj i Stockholms innerstad.
Publicerad den 24 Februari 2021

Beståndet utgörs av bostäder och kommersiella lokaler i Stockholms innerstad. Novi kommer därmed att leverera professionell rådgivning och förvaltning inom administration, ekonomi, uthyrning, teknik och projekt samt drift i uppdraget.

– Vi är mycket glada för att ha fått detta uppdrag och för det förtroende som vi har fått av Vision. Novi kommer att vårda och förvalta Visions förtroende på bästa möjliga sätt. Vi är oerhört taggade på att komma igång med vårt samarbete och skapa värden som kommer komma fastigheterna, Vision och deras medlemmar till gagn, säger Kinga Kinnunen, förvaltningschef på Novi Real Estate.

– Novi har fått ett stort förtroende från Vision och dess medlemmar att förvalta och utveckla våra fastigheter och vi ser fram emot ett givande samarbete för att detta ska göras på bästa möjliga sätt, säger Kajsa Värna, chef för Verksamhetsstöd på Vision.

I upphandlingen använde Vision Torema Fastighetskonsulter AB som rådgivare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY