Image

Norman till Amastens styrelse

Bolag Valberedningen föreslår att Elisabeth Norman tar plats i styrelsen för Amasten.
Publicerad den 20 April 2015

Hon ersätter Lars-Erik Wenehed som har avböjt omval.

I övrigt är styrelsen intakt: Rickard Backlund (ordf) Christian Hahne, Gert Persson och Veronika Sjödin.

Elisabeth Norman, född 1961, är entreprenör och vd för Norman & Partner AB och Elisabeth Norman AB. Hon är fil. kand. och bland annat styrelseledamot i Inlandsinnovation, ett statligt riskkapitalbolag som förvaltar 2 miljarder.

Ytterligare styrelseuppdrag omfattar ett flertal bolag verksamma inom fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling, såsom Cape East Haparanda och Sporthotellet Åre.

Därtill är hon föreslagen som ny ledamot i NP3 AB:s styrelse. Tidigare har hon bland annat varit fastighetschef på TV4 samt vice vd för och delägare i RSD Retail & Shopping Centre Development AB.

Hon har inga uppdrag i bolaget. Elisabeth har för närvarande inget eget innehav av aktier i bolaget och inte heller någon närstående med innehav av aktier i bolaget.
Hon är svensk medborgare bosatt i Sverige och är oberoende i förhållande till bolaget och bolagsledningen samt i förhållande till bolagets större aktieägare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY