Image

Nordier växer och rekryterar

KARRIäR Nordier Property Advisors startar upp projektuthyrning i Öresundsregionen och växer inom värdering.
- Vi är mycket glada över att kunna visa fortsatt tillväxt och att vi kan fortsätta rekrytera högkvalitativ kompetens. Vi tycker timingen är perfekt för rätt uthyrningskompetens i Öresundsregionen och för vidare satsningar på värdering i Stockholm, säger Andreas Öberg Eneskjöld, vd på Nordier Property Advisors.
Publicerad den 26 Augusti 2010

Måns Broberg har rekryteras som ansvarig för projektuthyrning i Öresundsregionen.
Han har en examen inom Real Estate Management från Malmö Högskola och är registrerad fastighetsmäklare. Måns har genomfört en mängd uthyrningar i Öresundsregionen och har tidigare arbetat på bland annat Regionfastigheter, Colliers International och Relier.

- Projektuthyrning finns inte tidigare representerad i Öresundsregionen genom rådgivare i någon större omfattning. Vi räknar med att marknaden för detta växer snabbt nu när allt fler fastighetsutvecklare satsar på regionen, säger Måns Broberg.

Tomas Nyström har rekryterats av Nordier Property Advisors som ansvarig för värderingsverksamheten i Stockholm. Tomas är civilingenjör från KTH i Stockholm och har sex års erfarenhet som värderingsman. Tomas kommer närmast från Värdia/Eminenta.

- Det känns spännande att ta vid och vidareutveckla värderingsverksamheten från den plattform Nordier hittills skapat med kommuner, fastighetsfonder och ett flertal börsnoterade aktörer, säger Tomas Nyström.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige