Image
Nordic PM hyr ut till Lindex i Sala Torg.
Nordic PM hyr ut till Lindex i Sala Torg.

Nordic PM hyr ut till Lindex i Sala

Uthyrning På uppdrag av Point Properties hyr Nordic PM ut 800 kvadratmeter i en centrumfastighet i Sala. Ny hyresgäst blir Lindex Sverige AB.
Publicerad den 14 Juni 2022
Annons
Image

Under slutet av april tecknade Nordic PM ett femårigt hyresavtal med Lindex Sverige AB gällande en butikslokal om 812 kvadratmeter i Galleria Sala torg. Lindex finns redan idag på orten, men kommer nu att finnas på den mest centrala platsen i gallerian och tar över H&M:s gamla lokaler. Öppningen planeras till 22 juni 2022.

Centrumfastigheten Hantverkaren 1 ägs av uppdragsgivaren Point Properties. Här får Lindex grannar som Kappahl, Intersport, Kicks och Apoteket Hjärtat.

– Point Properties, i samarbete med Nordic PM, är i ett arbete där hela det kommersiella utbudet i Galleria Sala Torg utvecklas och att knyta Lindex hit var den första checkpointen i detta arbete, säger Jesper Holmström, förvaltningschef på Nordic PM.

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Lågkonjunktur skulle kunna stärka oss"

Bolag Efter en period av stark tillväxt renodlar John Mattson sin fastighetsportfölj för att stärka bolaget ytterligare inför framtiden. För Fastighetssverige berättar vd:n Per Nilsson om hur man parerat de ekonomiska utmaningarna under årets första halva, hur fokus ser ut för resten av året och varför en eventuell lågkonjunktur 2023 faktiskt skulle kunna stärka bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige