Image

Newsec hyr ut i Palmfelt Center

UTHYRNING Newsec Asset Management hyr ut cirka 1 700 kvadratmeter i Palmfelt Center vid Globen i Stockholm till Talboks- och punktskriftsbiblioteket.
Publicerad den 16 Februari 2009

Lokalerna kommer nu att anpassas för hyresgästen och TPB flyttar in i de nya lokalerna i juni 2009.

Palmfelt Center är en fastighet under omvandling. De flexibla kontorsutrymmena disponeras om och görs trivsammare med bättre ljusflöden och utblickar. Säkerhetstänkandet och datorhallarna utvecklas vidare med bibehållna möjligheter till avbrottsfri el och gott skydd.

- Vi är mycket stolta över att Talboks- och punktskriftsbiblioteket valt att etablera sig i Palmfelt Center. TPB:s val av Palmfelt Center bekräftar att vår offensiva marknadsföring under hösten 2008 av Palmfelt Center var rätt. Det finns idag ett behov av kontorslokaler i hus som är både trevliga att arbeta i och erbjuder hög säkerhet. Fastigheten ligger dessutom mycket centralt i Globenområdet, säger Sven Stork, förvaltningschef på Newsec Asset Management som förvaltar fastigheten åt fastighetsägaren NIAM Fond III.

Colliers har medverkat som rådgivare i affären.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige