Image
YLLW och New Property inleder samarbete.
YLLW och New Property inleder samarbete. Bild: New Property

New Property och YLLW inleder samarbete

Bolag New Property och YLLW har ingått ett strategiskt samarbete för att erbjuda företag stöd i kontorssegmentet, från hyresavtal till inflyttning och inredning.
Publicerad den 14 December 2023

– Vi ser verkligen fram emot detta spännande samarbete tillsammans med New Property och vi är stolta över att få förtroendet att erbjuda New Propertys kunder en helhetslösning för nästa steg i deras resa mot ett nytt kontor med värdeskapande miljöer, säger Victor Sundholm, COO, Yllw.

Genom samarbetet vill New Property och YLLW ta helhetsgrepp i företagsflyttprojekt. YLLW kan agera som projektledare för hela flytten eller hantera specifika delar, inklusive inköp av produkter och tjänster samt säkerställa leverans och installation.

– Vi har som mål att kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara service vid byte av kontor. Genom detta partnerskap kan vi göra det möjligt och minimera påverkan på deras dagliga verksamhet, säger David Werner, Head of Leasing Office, New Property.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige