Image

Nästan 100 sålda lägenheter för Victoria Park

RAPPORTER Victoria Park redovisar ett resultat efter skatt på nästan 7,5 miljoner kronor för årets andra kvartal. För hela halvåret är resultatet efter skatt 20,3 miljoner kronor. 99 av 133 lägenheter i Victoria Parks första etapp var sålda vid halvårsskiftet.
Publicerad den 19 Augusti 2009

Intäkterna var nästan 85 miljoner kronor det andra kvartalet.
Rörelseresultatet var 7,4 miljoner, och bruttoresultatet 9,3 miljoner kronor.

Peter Strand, vd för Victoria Park, kommenterar:

- Inflyttningen i Nordens första Victoria Park har startat och beräknas vara klar vid årsskiftet 2009/2010. Vår serviceorganisation står redo att ta emot livsstilsboendets första gäster i slutet av augusti och restaurangen slår upp sina dörrar för allmänheten 6 september.

- Intresset för våra bostadsrätter har ökat och vi förväntar oss försäljning av fler bostäder under hösten. Projekteringen av nästa etapp pågår för fullt och i takt med att befintligt bostadsbestånd avyttras kommer marknadsföring av kommande etapp att påbörjas.

- I januari 2009 såldes, via bolag, en obebyggd fastighet på Victoria Park-området. En extern entreprenör ser till att vårdcentral och vårdboende växer fram. Verksamheten är helt fristående från Victoria Park och kommer att vara öppen för allmänheten.

- Arbetet med att etablera varumärket Victoria Park såväl i Malmö med omnejd som nationellt fortsätter och en av våra utmaningar är att etablera Victoria Park i andra storstadsregioner. Diskussioner om etablering pågår i såväl Göteborgs- som Stockholmsområdet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige