Image
På bilden ser ni Pi från Mind Retail tillsammans med Caroline från Borås City.
På bilden ser ni Pi från Mind Retail tillsammans med Caroline från Borås City. Bild: Borås City

Mind Retail anlitas som etableringskonsult i Borås City

Bolag Uppdraget som "etableringskonsult för framtidens stadskärna" i Borås går till Pi Johansson, Mind Retail. På uppdrag av fastighetsägare, citybolag och Borås Stad ska hon ge svaret på frågan om vad stadskärnans lokalerna ska fyllas med i framtiden.
Publicerad den 3 Oktober 2019

– Jag blev väldigt nyfiken när jag läste artikeln i Market 190507 om den fantastiska samverkan som finns i Borås. Jag inspireras av initiativtagarnas engagemang och viljan att driva utvecklingen av staden framåt. Under samarbetets gång kommer vi stöta på nya utmaningar vilket leder till nya insikter och lärdomar som vi ska ta vara på för att fortsätta att proaktivt utveckla Borås, säger Pi Johansson, projektledare på Mind Retail

Från och med september 2019 kommer Pi Johansson från Mind Retail bygga vidare och realisera den redan framtagna visionen "Drömmen om Borås" med ett tydligt fokus på att aktivera stadskärnans kommersiella lokaler. Pi kommer leda och genomföra arbetet tillsammans med sina kollegor på Mind Retail, alla med olika bakgrunder och specialistkompetenser inom fastigheter och detaljhandel. Målsättningen är att för Borås skapa en hållbar handel för människan och staden.

– Med deras kontaktnät och goda förankring i branschen tror vi att Mind Retail kan hjälpa Borås City att möta framtiden på ett bra sätt. Vi kommer under projektets gång att jobba väldigt tight med Pi och hennes team i frågan om vem framtidens hyresgäst är, något som de flesta fastighetsägare funderar kring nu. Det här är ett nytt spännande sätt att hitta svar på den frågan, säger Anna Liljenby, sammankallande i projektet och representant från Fastighetsägarna.

Initiativet är ett samverkansprojekt som drivs av Borås Stad, Centrumfastigheter i Borås, Borås City och Fastighetsägarna.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige