Image

Mats Ekström blir ny marknadsdirektör i Setra

KARRIÄR Mats Ekström har utsetts till ny marknadsdirektör i Setra, Sveriges största träindustriföretag. Han tillträder tjänsten 1 juni.
Publicerad den 26 Maj 2009

Mats Ekström, 54 år, har en lång och bred erfarenhet från försäljning och marknadsföring inom olika branscher. Närmast kommer han från takföretaget Monier Roofing (tidigare Lafarge Roofing) där han var försäljnings- och marknadsdirektör för Norden och Baltikum.

Mats Ekström har tidigare haft ledande positioner på bland annat sockerkonfektyrföretaget Malaco-Leaf, golvföretaget Tarkett Sommer samt inom Ica.

– Att få arbeta i ett företag som är marknadsledande i en av Sveriges viktigaste basindustrier är både spännande och utmanande, säger Mats Ekström. Jag ser en stor utvecklingspotential för det förnybara materialet trä i takt med att marknadens intresse för miljö och hållbarhet blir allt tydligare.

Mats Ekström tillträder tjänsten som marknadsdirektör den 1 juni och kommer att ingå i Setras koncernledning.

– Mats Ekström har en bred internationell erfarenhet och kommer med sin gedigna
kommersiella bakgrund att positivt bidra med nya perspektiv på hur våra affärer ska vidareutvecklas, säger Kent Torwald, vd och koncernchef i Setra.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige