Image

Mälarholmen-gruppen rekryterar marknadschef

Karriär Mälarholmen, med dotterbolagen Stadsutveckling, konsult- och arkitektföretaget MER och ETTELVA Arkitekter har anställt Suzana Bossel som marknadschef och ansvarig för hela bolagsgruppens kommunikation. Hon har tidigare bland annat jobbat på JM och Arkitekthus.
Publicerad den 17 December 2012
Suzana Bossel. Bild: Mälarholmen. Bild: Mälarholmen
Suzana Bossel. Bild: Mälarholmen.

- Gruppen har nu blivit så stor att vi är redo att ta ett samlat grepp om vår externa kommunikation och hur vi uppfattas i vår omvärld. Eftersom vi är flera företag i gruppen finns också flera synergier vad gäller vår kommunikation, vilket vi tidigare inte haft möjlighet att fokusera på, säger Jan Hardenborg, ägare av Mälarholmen.

Suzana Bossel har ett förflutet på bland annat JM och som marknads- och PR-chef för småhusföretaget Arkitekthus. Hon kommer närmast från egen verksamhet som kommunikationskonsult.

Systerföretagen Stadsutveckling, MER och ETTELVA Arkitekter sysselsätter idag närmare 60 arkitekter, projektledare och ingenjörer.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige