Image

Magnusson anställer Caroline Landerfors

Karriär Magnusson förstärker sitt erbjudande inom Insurance & Financial services och rekryterar Caroline Landerfors från Aon för att driva och utveckla byråns verksamhetsgrupp inom området.
Publicerad den 22 Mars 2017
Caroline Landerfors. Bild: Magnusson
Caroline Landerfors.

Caroline Landerfors, som närmast arbetat som Legal Counsel, Data Protection Officer och Compliance Officer på Aon, är specialiserad inom försäkring och finansiella tjänster. Hon har tidigare bland annat arbetat som Legal Counsel, Data Protection Officer och skadejurist inom AIG.

Teamet inom Insurance & Financial services kommer att arbeta brett med frågor relaterade till försäkring och den finansiella marknaden och kommer att erbjuda rådgivning till försäkringsbolag, försäkringsförmedlare, finansiella institut och andra aktörer på området.

– Vi är mycket glada att välkomna Caroline till oss. Regelverket för företag och institutioner som erbjuder finansiella tjänster och försäkring blir alltmer komplext och vi upplever en stor efterfrågan på rådgivning inom området. Det är även av stor vikt att rådgivning inom detta område är tydlig och pragmatisk. Med Carolines breda erfarenhet kan vi erbjuda våra klienter affärsmässig och praktisk rådgivning inom ett komplext område, säger advokat Per Magnusson, grundare och Senior Partner, Magnusson International.

– Magnusson är en framåttänkande och entreprenörsdriven byrå. Därför känns det fantastiskt kul att få driva Magnussons utveckling inom framtidsområdena försäkring och finansiella tjänster. Gruppen kommer att präglas av ett starkt praktiskt fokus i allt från avtalshantverk till regulatorisk navigering, säger Caroline Landerfors.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige