Image

Let’s deal flyttar till Amerikahuset

Uthyrning Let’s deal flyttade nyligen in i nyrenoverade lokaler i Amerikahuset på Barlastgatan i Göteborg. Tenant & Partner har bistått som rådgivare till företaget genom hela omlokaliseringsprocessen.
Publicerad den 1 Juni 2015

Göteborgsföretaget Let’s deal är en marknadsföringskanal och annonsförmedlare av varor och tjänster. Genom sin webbplats erbjuder företaget sina medlemmar upplevelser, produkter och resor.

Under 2014 inledde Let’s deal ett lokalprojekt i syfte att finna en ny kontorslokal som kunde hantera företagets kraftiga expansion. I samband med det kontaktades Tenant & Partner för att bistå med lokal- och fastighetsrelaterad rådgivning.
Let’s deals främsta mål i projektet var att:

• Finna en lokal där dagens organisation ryms och med möjlighet för expansion de kommande fem åren
• Skapa en lokal som stödjer god samverkan inom bolaget
• Skapa en lokal som harmoniserar med och förstärker varumärket Let’s deal.

Valet föll på Amerikahuset på Barlastgatan 2 i Göteborg, där Let’s deal disponerar drygt 800 kvadratmeter för cirka 50 arbetsplatser. Hyresvärd är Eklandia Fastighets AB. Tenant & Partner har bistått Let’s deal genom hela processen fram till påskrivet hyresavtal, samt med visst stöd i flyttprojektet.

– Med Tenant & Parter som rådgivare har vi säkrat en perfekt arbetsplats i Amerikahuset som skapar rätt förutsättningar för fortsatt framgång, säger Alexander Hars, vd för Let’s deal.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Tenant & Partner på Branschguiden

Performing Workplaces®

I över 26 år har vi hjälpt företag och organisationer med alla typer av fastighets- och lokalfrågor. Alltid med 100% lojalitet till våra kunder som kommersiella hyresgäster. Genom utveckling av arbetssätt och arbetsplatser skapar vi förutsättningar för ökat välmående, bättre produktivitet och större engagemang - vilket frambringar större värdeskapande kraft hos både medarbetare och organisationer.

Utifrån behov och önskemål levererar vi såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster.
Vi hjälper till med allt från kvalitativ ju...

Läs mer om Tenant & Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige