Image

Lehmanchef säljer lyxvilla för 82 kronor

OJDÅ! Förre Lehman Brothers-chefen Richard Fuld riskerar att stämmas och krävas på skadestånd. Nu säljer han en lyxvilla som han köpte för fem år sedan för 113 miljoner kronor. Köpeskillingen: 82 kronor. Köpare: Hans fru.
Publicerad den 27 Januari 2009

Beskedet om Fulds husförsäljning kommer samtidigt som han utsätts för en utförlig granskning av myndigheterna om hans inblandning i Lehmankraschen, skriver Dagens Industri.

Försäljningen kan komma att hävas i ett senare skede om en domstol förutsätter att den skedde i ett bedrägligt syfte och till ett orimligt lågt pris.

Förra året, Lehmans sista år kvitterade Fuld ut cirka 180 miljoner kronor i lön och bonus.
I november sålde makarna Fuld delar av sin konstsamling för 162 miljoner kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige