Image

Lantmännens hittills största projekt

Uthyrning Lantmännen Fastigheter genomför sitt hittills största projekt då man utvecklar och hyr ut 7 500 kvadratmeter till ett huvudkontor i Stadshagen, Stockholm.
Publicerad den 23 Januari 2013

Lantmännen Fastigheter utvecklar och hyr ut 7 500 kvadratmeter i Stadshagen till LRF Media, vars huvudkontor ska vara inflyttningsklart 2014.

Projektet är Lantmännen Fastigheters största hittills och beräknas omfatta cirka 450 arbetsplatser.

Om- och tillbyggnaden kommer även att ge kvarteret en mer stadsmässig karaktär, ett nytt kafé och ett flertal gröna ytor med sittmöjligheter kommer att erbjudas.

- Vi ser fram emot att flytta in i nya, fräscha lokaler i Fristaden 5, som även ger oss möjlighet till en framtida expansion av verksamheten. Lokalerna är också belägna i anslutning till flera av de övriga företagen inom LRF, vilket främjar samverkan inom koncernen, säger Ruben Jacobsson, vd för LRF Media.

Ägare till fastigheten är Lantmännens pensionsstiftelse Grodden.

Området Stadshagen fortsätter att expandera i form av bostäder, kontor och handel och många stora företag väljer att flytta sina kontor till Stadshagen.

- Vi vill medverka till att utveckla Stadshagen till ett attraktivt arbetsområde och vi är glada att LRF Media har valt att flytta till Fristaden 5, säger Mikael Nicander, vd för Lantmännen Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige