Image

Längre försäljningsprocesser för Victoria Park

RAPPORTER Victoria Park redovisar ett resultat efter skatt på 9,3 miljoner kronor för det tredje kvartalet i år. För årets nio första månader är resultatet 4,3 miljoner kronor.
Publicerad den 11 November 2008

Rörelseresultatet blev 6,2 miljoner kronor för tredje kvartalet och 4,8 miljoner kronor för de nio första månaderna.

Totalt antal sålda lägenheter i etapp 1 under perioden är 99 av 133 stycken till ett värde om drygt 425 miljoner kronor, motsvarande 77 procent av det ekonomiska värdet.

- Vi märker att våra kunder har påverkats av den senaste tidens oroligheter. Försäljningsprocessen blir längre då många avvaktar utvecklingen på marknaden. I tider då många nybyggnadsprojekt i regionen har haft svårt att locka besökare till visningar har Victoria Park haft mellan 300 och 500 besökare vid våra öppna visningar. Utöver detta har vi varje vecka ett antal bokade grupper och visningar med enskilda kunder. Detta bekräftar konceptets starka attraktionskraft och att vår målgrupp ser boendet som en långsiktig investering för ökad livskvalité. Vi arbetar med övertygelsen om att de insatser som genomförs under denna period kommer att betala sig väl när marknaden vänder, säger den nytillträdde vd:n Peter Strand.

- Byggnationen vid kalkbrottet i Limhamn, Malmö är i full gång och om knappt ett år kommer den första Victoria Park anläggningen att sjuda av liv.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige