Image
Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden.
Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden. Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut 2 200 kvadratmeter i Danderyd

Uthyrning Kungsleden har hyrt ut 2 200 kvadratmeter i klustret Danderyd Kontor utanför Stockholm. Hyresgästen Hultafors Group AB är en befintlig kund som har förlängt sitt avtal och fördubblat sin yta.
Publicerad den 20 December 2019

– Det känns fantastiskt bra att Hultafors ger oss förnyat och utökat förtroende. Vi kommer att modernisera lokalerna och anpassa de nya ytorna till deras verksamhet, säger Sven Stork, regionchef Stockholm på Kungsleden.

Hultafors hyr i fastigheten Bergudden 8 på Berga Backe 2 i Danderyd.
– Nu samlar vi våra två kontor i Stockholm under ett och samma tak. Tillsammans med Kungsleden skapar vi framtidens kontor för Hultafors Group och våra premiumvarumärken. Det är en viktig del i att stärka vår attraktivitet som arbetsgivare ytterligare, säger Ole Kristian Jødahl, vd för Hultafors Group som består av varumärkena Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear, Dunderdon, Toe Guard, Hellberg Safety och Johnson Level.

Kungsleden är.största fastighetsägare i Danderyd som ligger strax norr om Stockholm. Fastigheterna finns i nära anslutning till E18, Mörby Centrums tunnelbana samt busstorg med avgångar till hela norrort. Centrumet, som har ett stort utbud av restauranger, handel och service, genomgår just nu en större ombyggnad, utbyggnad och modernisering och kommer att byta namn till Danderyds Centrum.

Det nya avtalet löper i sju år med ett totalt hyresvärde om 40 miljoner kronor och tillträde 1 september 2020.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige