Image

Kungsleden hyr ut 1 400 kvadratmeter i Kista One

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett hyresavtal med Sandvik Coromant om 1 400 kvadratmeter i profilfastigheten Kista One.
Publicerad den 8 December 2017

Sandvik Coromant Sverige blir ny hyresgäst hos Kungsleden och hyr 1 400 kvadratmeter kontor i fastigheten Kista One. Avtalet är femårigt och inflyttning sker första september 2018.  

– Vi är mycket nöjda över dialogen och samarbetet med Kungsleden och ser fram emot vår inflyttning i september. I och med att vi flyttar till nya moderna ändamålsenliga lokaler har vi lyckats att nästan halvera vår lokalyta. Vi kommer nu att få lokaler helt anpassade efter våra önskemål och behov, säger Helen Blomqvist, vd för Sandvik Coromant Sverige.

Kista One är en av Kungsledens nio fastigheter i Kista City. Det är en modern kontorsfastighet om 37 000 kvadratmeter uthyrbar area som är miljöcertifierad enligt Leed Gold. Förutom moderna kontorslokaler, finns det bland annat gemensamma konferensrum och bemannade receptioner i fastighetens båda huvudentréer. Fastigheten är strategiskt belägen vid Kista Galleria längs med Kistagången. Hyresavtalet med Sandvik är ett så kallat ”grönt hyresavtal”. 

– Vi är glada över att kunna erbjuda Sandvik Coromant lokaler helt anpassad efter deras behov. Vi tror detta är helt rätt lösning då fastigheten har ett fantastiskt läge med närhet till både goda kommunikationer och utmärkt service. Vi hälsar Sandvik hjärtligt välkomna till oss, säger Sven Stork, fastighetschef förvaltningsområde Stockholm på Kungsleden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige