Image
Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden.
Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden. Bild: Kungsleden

Kungsleden etablerar egen driftorganisation

Bolag Kungsleden har beslutat att etablera en egen driftorganisation för att bli ännu starkare i sin service till kunderna.
Publicerad den 27 Juni 2019

Kungsleden anpassar och utvecklar kontinuerligt sitt erbjudande utifrån kundens och områdets behov och har sedan tidigare lokala förvaltningskontor på nio orter. Genom att bygga upp en egen driftverksamhet med lokal närvaro tar bolaget ytterligare steg mot sin vision – att skapa attraktiva och hållbara plaster som berikar människors arbetsdag.
– Med drift i egen regi kommer vi att komma ännu närmare kunden, vilket är en mycket viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att leverera det lilla extra till kunderna och att samtidigt kunna växla upp inom miljö och hållbarhet, säger Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden.

Rekryteringen av 19 nya medarbetare som ska ansvara för fastighetsdriften i Stockholm och Göteborg/Malmö har redan påbörjats. För att säkerställa den mångfald som Kungsleden långsiktigt strävar efter har både Isaksson Bemanning och Just Arrived anlitats som rekryteringspartner.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige