Image
Julaskylt
Julaskylt

Jula öppnar varuhus i Karlskoga

Bolag Jula expanderar och öppnar till hösten ett nytt varuhus i Karlskoga. Med det nya varuhuset stärker bolaget närvaron i Värmland och Närke.
Publicerad den 5 Juni 2023

Julas expansion på den svenska marknaden fortätter, även i lite tuffare tider. Det nya varuhuset i Karlskoga blir Julas fjärde i Värmland. Det nya varuhuset tar plats i en före detta padelhall.

– Expansion är viktigt för Jula. Vi vill vara med och skapa framtidens fysiska handelsområden och arbetar utifrån långsiktighet. Att vi fortsätter att etablera varuhus och utveckla handeln för våra kunder visar på en styrka i Julas organisation och erbjudande, säger Michael Gustafsson, country manager Jula Sverige.

Varuhuset i Karlskoga blir cirka 2 500 kvadratmeter stort med ett produktsortiment på runt 15 000 produkter. Ett 20-tal medarbetare kommer att rekryteras till det nya varuhuset.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige