Image
Jollyroom öppnar fysisk butik i Göteborg
Jollyroom öppnar fysisk butik i Göteborg

Jollyroom öppnar fysisk butik i centrala Göteborg

Uthyrning Som nordens största aktör inom barn- och babyprodukter väljer Jollyroom att öppna en fysisk butik, med första start på Kungsgatan i centrala Göteborg.
Publicerad den 26 Februari 2020
Annons
Image

– Jollyroom som grundidé bygger mycket på att komma i kontakt med familjen redan i gravidfasen, och sedan följa med dem hela vägen upp till att barnet är runt 12 år genom att erbjuda det barnfamiljen behöver i alla faser, säger Frida Ekholm, marknadschef på Jollyroom och fortsätter:
– Vi vet också att man som gravid eller nybliven förälder har ett större behov av att få personlig hjälp och guidning av vilka produkter som passar just deras behov. Så den kunden kommer vi att ha fokus på i vår första fysiska butik.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kurorten från 1700-talet är till salu – kan bli bostäder och äldreboenden

Bygg/Arkitektur Anläggningen Sätra Brunn i Sala kommun är till salu. Objektet är en nära 60 hektar stor hälsoresort, som man under 320 år drivit för att läka, lära och skapa. Nu kan anläggningen bli bostäder. – Det ska verkligen bli spännande att se vem som vill utveckla det, säger den externa styrelseordföranden Annette Stavenow Eriksson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY