Image

Israel köper för 100 miljoner i Kristinehamn

Transaktioner Det israeliska försäkringsbolaget Harel Insurance Group köper bostäder för närmare 100 miljoner kronor i Kristinehamn, Värmland. Säljare är det lokala bolaget Ciab Fastigheter.
Publicerad den 10 Februari 2011

Harel Insurance Group köper 300 lägenheter av Ciab Fastigheter, genom dotterbolaget Carlzon Invest.

Affären, skriver Nya Wermlands-Tidningen, är unik på så sätt att det är första gången ett israeliskt företag gör ett stort förvärv i länet.

Ciab förbereder sig genom försäljningen för nya förvärv.

– Det kan bli nya affärer i Karlstad. Kanske också i Kristinehamn. Jag kan också tänka mig att bygga bostadsrätter i Karlstad, säger Peter Carlzon, vd och ägare i Ciab Fastigheter till Nya Wermlands-Tidningen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kommunikationschefens bästa tips: "Kultur äter strategier till frukost"

Karriär Från musikbranschen till Norrlands största fastighetsbolag. Mia Forsgren har en lång erfarenhet inom kommunikationsarbete, men snart lämnar hon den resa som hon och Diös har gjort det senaste decenniet. För Fastighetssverige berättar hon om tipsen ett växande fastighetsbolag bör ha med sig i att bygga sitt varumärke.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige