Image
Mikael Elfwing.
Mikael Elfwing. Bild: Index Residence

Index rekryterar ny projektutvecklingschef

Bolag Mikael Elfwing blir ny projektutvecklingschef på Index Residence. Han ansluter till bolaget från Järntorget där han varit affärsenhetschef för projektutveckling.
Publicerad den 29 September 2022

På Järntorget har han de senaste åren arbetat med byggprojekt, med ansvar från detaljplanearbete till inflyttningsklar fastighet.
– Det är långa ledtider i vår typ av verksamhet. Man följer många gånger ett projekt i flera år. Därför är det viktigt för mig personligen att jobba med utmanande och spännande projekt. Och det har verkligen Index Residence. Både pågående och under planering, säger Mikael Elfwing.

Närmast kommer Mikael Elfwing bland annat att arbeta med Index projekt i Östra Kanalstaden i Österåker, ett projekt som omfattar närmare 500 lägenheter. Där har detaljplaneprocessen precis påbörjats, men det är bara ett av många spännande projekt i portföljen, enligt Index Residence.
– Vi är väldigt glada att hälsa Mikael välkommen till Index Residence. Mikael har en gedigen bakgrund och fina meriter. Hans breda erfarenhet av stora byggprojekt, gedigna kompetens inom branschen och stora engagemang kommer att bidra till utvecklingen av våra projekt, säger Rickard Haraldsson, vd för Index Invest international.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

EU-satsning för energieffektiva bostäder testas i Göteborg

Energi/miljö Ett nytt EU-projekt, ThumbsUp, ska utveckla och demonstrera energilagringslösningar i bostäder. Projektet, som involverar 19 företag, universitet och forskningscentra, koordineras av Veolia i Spanien, medan svenska Johanneberg Science Park samordnar hur lösningen ska testas. Detta sker i Göteborg på HSB Living Lab, en av tre demonstrationsplatser.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige