Image
Jonas Granzell och Patrick Couch.
Jonas Granzell och Patrick Couch. Bild: Kone/IBM

Hur kan du använda artificiell intelligens?

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Artificiell intelligens är ett av de hetaste begreppen i fastighetsbranschen just nu. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg gör Kones Jonas Granzell och IBM:s Patrick Couch en spaning om AI i fastighetsbranschen.
Publicerad den 16 Oktober 2018

Hundratusentals av Kones hissar är redan i dag uppkopplade mot molnet. Mer än 200 parametrar övervakas i varje hiss. När datan används på ett intelligent sätt skapas värde för kund och slutanvändare. Hissar är bara ett exempel där artificiell intelligens kan skapa smarta fastigheter. Hur kan du använda AI för att skapa värde i dina fastigheter?
Det är kärnan i föredraget som Jonas Granzell och Patrick Couch håller på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg, som hålls på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg den 14 november.

På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg avhandlas ett brett spann av frågor kring proptech och digitalisering av fastighetssektorn. Dagen leds av Karin Zingmark, som vid sin sida har Datschas Magnus Svantegård, en av världens ledande proptech-auktoriteter.

Du ser hela programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige