Image
Jessica Petrini.
Jessica Petrini. Bild: Tyréns

Hon blir ny HR-chef för Tyréns

Bolag Jessica Petrini har utsetts till HR-chef för Tyrénskoncernen.
Publicerad den 9 September 2019

Jessica har gedigen erfarenhet av strategiskt HR-arbete i internationell miljö, bland annat som HR-direktör på Sweco och som rådgivare i omfattande utvecklingsarbete. Jessica tillträdde den 1 september och kommer att ingå i Tyréns koncernledning.

– Jag är mycket nöjd över att vi rekryterat en CHRO med den breda kompetens som Jessica besitter. Hon förenar ett starkt fokus på ledar- och medarbetarskap med ständig utveckling och goda resultat. Jag är övertygad om att hon blir en stark kraft i Tyréns arbete med att bli Europas bästa arbetsplats, säger Johan Dozzi, vd och koncernchef i Tyréns.

Med hög tillväxt, medarbetare i fem länder och konkurrens om talangerna, är förmågan att behålla och attrahera branschens bästa talanger en prioriterad fråga för Tyréns.

– Det blir spännande att aktivt omsätta Tyréns långsiktiga strategi till konkreta aktiviteter som förstärker en modern arbetsplats och bidrar till att bolaget fortsätter att uppfattas som en attraktiv arbetsgivare. Jag ser fram emot att vara med och lyfta medarbetar- och ledarfrågorna på ett tydligt sätt i koncernledningen och bygga en HR-funktion för framtiden, säger Jessica Petrini.

I samband med tillträdet på Tyréns, lämnar Jessica sitt styrelseuppdrag i Hifab, men fortsätter som styrelsemedlem i Combined Excellence, en koncern för spjutspetsbolag inom digitalisering.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige