Image

Hilldoff går från JLL till Stockholms stad

KARRIÄR Marika Hilldoff, analytiker på Jones Lang LaSalle, lämnar bolaget för att börja på Stockholms stad. Hon påbörjar den 11 maj en tjänst som projektledare och transaktionsansvarig på Fastighetskontoret.
Publicerad den 20 April 2009

Marika Hilldoff kom till Jones Lang LaSalle för cirka två år sedan och har jobbat som analytiker på transaktionssidan.

När marknaden nu är som den är har hon valt att gå vidare till Fastighetskontoret där hon kommer att jobba med såväl förvärv som försäljningar.

- Det känns roligt att kunna få fortsätta jobba med transaktioner i dagens marknadsläge. Fastighetskontoret bygger upp en ny transaktionsorganisation nu och det känns spännande att vara med från början, säger Marika Hilldoff till Fastighetssverige.

Hon fortsätter:
- Tiden på Jones Lang LaSalle har varit lärorik och utvecklande och det har varit en förmån att få jobba i en internationell organisation med fantastiska kollegor.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige